WIE ZIJN WIJ?

StockWise Self Storage voorziet in de vraag naar veilige, persoonlijke en flexibele opslagruimte voor particulieren en bedrijven die daar tijdelijk of permanent gebruik van willen maken.

OPRICHTING STOCKWISE

Vanuit een logistieke achtergrond is StockWise Self Storage opgericht in 2005 met als doel een optimale oplossing voor beveiligde opslagruimte te bieden aan particulieren, bedrijven en instellingen in Tilburg en de regio. Opslagruimte bij een echt Tilburgs bedrijf, direct beschikbaar en goed bereikbaar voor tijdelijk of permanent gebruik.

De initiatiefnemer Wim Hooijen, zelf jaren actief geweest in de branche van transport en logistiek, spreekt vaak mensen (particulier en zakelijk) die op zoek zijn naar een eigen kleinere, goed beveiligde opslagunit. De locatie met 6.000 m2 vloeroppervlakte aan de Kapitein Rondairestraat, op bedrijventerrein Loven, is optimaal ingericht voor verhuur van deze persoonlijke opslagunits en voorraadlocaties. StockWise komt daarmee tegemoet aan de steeds verder toenemende vraag uit de markt en heeft inmiddels al vele duizenden klanten in de afgelopen jaren kunnen helpen.

211123_Stockwise_0G2A5485

geschiedenis self storage

Na de Tweede Wereldoorlog ontstonden in de Verenigde Staten de eerste self storage bedrijven. De grote opmars van Self Storage of doe-het-zelf opslag voor particulieren en bedrijven begon echter in de jaren zeventig. Nu beschikt men in de Verenigde Staten over ruim 51.000 Self-Storage bedrijven en groeit de branche nog steeds. Medio jaren negentig is het concept geïntroduceerd in Europa. In de meeste landen binnen Europa wordt het begrip Self Storage, ook wel Self Stockage, Selbst Lagerung of Mini-opslag genoemd, steeds bekender. In Nederland ontwikkelt zich de groei sterk. Steeds meer mensen ervaren hoe gemakkelijk en relatief goedkoop extra (tijdelijke) ruimte is te verkrijgen.

StockWise Self Storage biedt, vaak voor tijdelijk gebruik, zeer goed beveiligde opslagruimte met verschillende afmetingen en volume te huur aan particulieren, bedrijven en non-profit instellingen. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 1 maand en wordt telkens met een periode van een maand verlengd afhankelijk van je wens. Je kunt tijdens de huurperiode naar eigen wens wisselen van opslagunit, van klein naar groot of omgekeerd. Opzegging van de huur geschiedt 2 weken voorafgaand aan de laatste huurdatum en op de laatste dag wordt de opslagunit weer leeg en schoon opgeleverd.

HOE WERKT HET

Na het afsluiten van het huurcontract ontvang je als huurder een persoonlijke code waarmee je toegang tot het pand en de gehuurde opslagunit hebt. De toegang tot de opslagruimte wordt je geboden 7 dagen per week van 6.00 uur tot 23.00 uur. Je kan met je auto, bus of vrachtwagen tot in de hal te komen waar je overdekt goederen kunt lossen en laden. Een transportkar staat je ter beschikking waarop de goederen worden verplaatst naar de gehuurde opslagunit. Een groot aantal units is zelfs direct met de auto te bereiken. Voor de opslagunits op de verdieping is een lift aanwezig waarmee de goederen naar boven gebracht worden.

Veiligheid is voor Self Storage een vanzelfsprekend begrip. 7 dagen per week 24 uur per dag wordt door middel van camera beveiliging, persoonlijke surveillance, brandbeveiliging en 100% toegangscontrole wordt er zorggedragen voor een veilige omgeving waar de goederen zijn opgeslagen. StockWise zorgt ervoor dat de ruimtes vochtvrij, vorstvrij en ongediertevrij zijn en blijven. Tijdens de koudere seizoenen wordt de opslagruimte ook verwarmd.

StockWise Self Storage staat voor klantgerichte service met goed beveiligde, schone opslagruimte en flexibel gebruik voor bedrijf, particulier en instelling.

Tilburgs Kopje koffie en de ruimtes bekijken?

Wij informeren je graag over onze ruimtes en beantwoorden al je vragen.