ONZE VESTIGING IN TILBURG

StockWise Self Storage Tilburg voorziet in de vraag naar flexibele, persoonlijke opslagruimte voor tijdelijk of permanent gebruik.

Oprichting stockwise

StockWise Self Storage is opgericht in 2005 heeft zich altijd gericht op de groeiende markt van Self Storage in Nederland. Onze vestiging aan de Kapt. Rondairestraat 3-7 op industrieterrein Loven, parallel aan de Jules Verneweg, biedt een goede bereikbaarheid. StockWise ligt zeer centraal t.o.v. het stadscentrum van Tilburg en de omliggende wijken, industrieterreinen en dorpen. De gemeenten Berkel-Enschot, Goirle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Haaren, Biezemortel, Udenhout, Waalwijk, Hilvarenbeek, Drunen en Dongen liggen slechts enkele kilometers verwijderd van StockWise Self Storage.

211123_Stockwise_0G2A4869

Wat bieden wij je en hoe werkt het

Wij bieden je als huurder overdekte, verwarmde laad/los mogelijkheden. Met je persoonlijke pincode open je vanuit je auto de grote toegangsdeur en de slagboom van de hal. Je kunt nu met je auto naar binnen rijden. In een helder verlichtte hal kun je lossen en/of laden. In de hal staan transportwagens klaar voor het overbrengen van je spullen vanuit de auto, bus of vrachtwagen naar je eigen opslagunit. Veel units zijn direct vanuit de ontvangsthal bereikbaar. De opslagunits op de 1e verdieping zijn direct bereikbaar met een goederenlift waarvan er 2 aanwezig zijn.

De opslagunits zijn individueel beveiligd. Een cameracircuit bewaakt 24/24 uur 7 dagen per week het gebouw binnen en buiten. De organisatie wordt ondersteund door een enthousiast vast team dat 6 dagen per week tijdens de werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur (zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur) je direct van dienst kan zijn. 

Telefonische informatie, een rondleiding door het gebouw en/of een aanvraag voor een offerte, wij regelen het direct voor je!

Uniek bij StockWise Self Storage. Ook vrachtwagens met groot volume kunnen snel gelijkvloers via onze elektrische loading docks laden en lossen. Dit is vooral voor bedrijven die gepalletiseerde goederen laten aanleveren. Ook voor grotere verhuizingen bieden de loading docks snelheid en efficiency. Vraag naar onze mogelijkheden.

Onze receptie bevindt zich op de 1e verdieping van het kantoorpand. Op dezelfde verdieping vind je ook de StockWise Shop. Je kunt er verpakkingsmaterialen en andere hulpmiddelen kopen en pakketten versturen. Voor logistiek advies kun je er ook altijd terecht.

Tilburgs Kopje koffie en de ruimtes bekijken?

Wij informeren je graag over onze ruimtes en beantwoorden al je vragen.