Vestiging Tilburg

StockWise is een nieuw bedrijf dat zich richt op de groeiende markt van Self Storage in Nederland. Onze vestiging aan de Kapitein Rondairestraat 3-1 op industrieterrein Loven, parallel aan de Jules Verneweg, biedt een goede bereikbaarheid. StockWise ligt zeer centraal t.o.v. het stadscentrum van Tilburg en de omliggende wijken en industrieterreinen. Ook de gemeenten Berkel- Enschot, Goirle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Udenhout, Waalwijk, Hilvarenbeek, Drunen en Dongen liggen slechts enkele kilometers verwijderd van StockWise.

Wij bieden u als huurder overdekte laad/los mogelijkheden. Met uw persoonlijke pincode opent u vanuit uw auto de grote toegangsdeur en de slagboom van de hal. U kunt nu met uw auto naar binnen. In een helder verlichtte hal kunt u lossen en/of laden. In de hal staan voor u transportwagens klaar voor het overbrengen van de goederen naar uw eigen opslagunit. Veel units zijn direct vanuit de ontvangsthal bereikbaar. Voor de opslagunits op de 1e verdieping bieden wij u een goederenlift.

De opslagunits zijn individueel beveiligd. Een cameracircuit bewaakt 24/24 uur 7 dagen per week het gebouw binnen en buiten. De organisatie wordt ondersteund door een enthousiast team dat 6 dagen per week tijdens kantooruren u direct van dienst kan zijn. Telefonische informatie, een rondleiding door het gebouw of een aanvraag voor een offerte, wij regelen het direct voor u!

Uniek voor Self Storage. Ook vrachtwagens met groot volume kunnen snel gelijkvloers via onze loading docks laden en lossen. Dit is vooral voor bedrijven die gepallettiseerde goederen laten aanleveren. Ook voor grotere verhuizingen bieden de loading docks snelheid en efficiency. Vraag naar onze mogelijkheden.

U vindt onze receptie op de 1e verdieping van het naastgelegen kantoorpand. Op dezelfde verdieping bevindt zich onze Self Storage Shop waar u verpakkingsmaterialen en andere hulpmiddelen kunt kopen.